Nederlandse Ambassade in Singapore en Brunei, Singapore

Nieuws

1 t/m 10 van 126

Verfijnen

Toelichting bij het veld trefwoord

Vul hier een datum in op de volgende manier: DD-MM-YYYY

1 Kansen voor Nederland in Singapore op thema watertechnologie

De ambassade in Singapore is per eind januari tot eind mei 2017 (4 maanden) op zoek naar een masterstudent die de spelers en mogelijkheden op gebied van watertechnologie voor Nederlandse partijen binnen Singapore kan uitlichten.

2 Minister-president Rutte brengt officieel bezoek aan Singapore

Op 24 november a.s. zal minister-president Rutte een officieel bezoek brengen aan Singapore.

3 Fenedex Ambassade Prijs 2016, stem nu!

Het economisch team van de ambassade zet zich hard in voor het verbeteren van haar diensten om Nederlandse bedrijven te ondersteunen in Singapore. We begeleiden een veelheid aan bedrijven in het verkennen van de markt, het identificeren van potentiële handelspartners en het opzetten van een nieuw bedrijf.

4 Papieren rijbewijs niet meer geldig vanaf 1 oktober 2016

Sinds 1 oktober is het papieren rijbewijs niet meer geldig in het verkeer en als identiteitsbewijs. Op papieren documenten kunnen niet de echtheidskenmerken worden toegepast die nodig zijn voor de veiligheid van het document.

5 Reactie minister-president Rutte op eerste uitkomsten JIT-onderzoek

Vanmorgen zijn de nabestaanden geïnformeerd door het Joint Investigation Team (JIT) over de eerste resultaten van het strafrechtelijk onderzoek naar het neerhalen van vlucht MH17. Het gaat om onderzoekresultaten over het wapen waarmee vlucht MH17 is neergehaald, de afvuurlocatie en de aan- en afvoerroute van de BUK-installatie.

6 Deelname OSEA2016

De Nederlandse Ambassade in Singapore biedt gratis posterplaatsen aan in de Nederlandse ambassade stand van het Holland Paviljoen, voor startups gerelateerd aan de maritieme en offshore sector.

7 Dutch Welcome Event

The Dutch organizations in Singapore would like to invite all Dutch newcomers and other Dutch expatriates to our joint welcome event.

8 Orange Runners Singapore

Na het daverend succes van vorig jaar, met een record aantal Nederlandse renners tijdens de Standard Chartered Marathon Singapore (SCMS), willen we ook dit jaar de race oranje kleuren. Daarom trakteren we alle Nederlandse SCMS renners op een uniek ORANGE RUNNERS SINGAPORE shirt.

9 Prinsjesdag 2016

Op de 3e dinsdag van september is het Prinsjesdag. Koning Willem-Alexander opent dan het nieuwe werkjaar van de Eerste Kamer en de Tweede Kamer (de Staten-Generaal). Dit doet hij door in de Ridderzaal de Troonrede uit te spreken.

10 Verkiezing Tweede Kamer op 15 maart 2017 - Registreer u voor 1 februari 2017

Op 15 maart 2017 vindt de verkiezing plaats van de leden van de Tweede Kamer der Staten Generaal. U als kiesgerechtigde Nederlander in het buitenland kunt uw stem uitbrengen voor deze verkiezingen. Daarvoor moet u uzelf eerst registreren bij de gemeente Den Haag, ook als u uzelf al eens eerder heeft geregistreerd voor een verkiezing of referendum.