Nederlandse Ambassade in Singapore en Brunei, Singapore

Nieuws

1 t/m 10 van 130

Verfijnen

Toelichting bij het veld trefwoord

Vul hier een datum in op de volgende manier: DD-MM-YYYY

1 Lecture on Polders - Winning Land Out of Water

Join us for a lecture organized by the National University of Singapore with Dutch polder expert Professor Kees d’Angremond. The Professor will be sharing on the engineering and design challenges of land reclamation using polders.

2 Vacature Project Manager Innovatie Attaché Netwerk Singapore

De Nederlandse ambassade in Singapore is op zoek naar een Project Manager Innovatie Attaché Netwerk Singapore. Dit is een tijdelijke functie voor 32 uur per week van 16 maart 2017 tot en met 15 september 2017.

3 Bedrijvendag tijdens de Ambassadeursconferentie 2017

Op donderdag 2 februari vindt tijdens de Ambassadeursconferentie de Bedrijvendag plaats in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Tijdens deze bijeenkomst krijgen bedrijven de kans om ambassadeurs te spreken over ondernemen in het buitenland en specifieke vragen over de betreffende landen te stellen.

4 Singaporese waterautoriteit stelt fonds beschikbaar voor onderzoek watertechnologie

De waterautoriteit van Singapore, de Public Utilities Board (PUB), heeft een fonds opgericht voor onderzoek door internationale kennisinstellingen en bedrijven. Met het fonds financiert PUB onderzoeksprojecten in het buitenland. Doel van deze investering in buitenlands onderzoek is het verbreden van de technology roadmap voor Singapore.

5 Kansen voor Nederland in Singapore op thema watertechnologie

De ambassade in Singapore is per eind januari tot eind mei 2017 (4 maanden) op zoek naar een masterstudent die de spelers en mogelijkheden op gebied van watertechnologie voor Nederlandse partijen binnen Singapore kan uitlichten.

6 Minister-president Rutte brengt officieel bezoek aan Singapore

Op 24 november a.s. zal minister-president Rutte een officieel bezoek brengen aan Singapore.

7 Fenedex Ambassade Prijs 2016, stem nu!

Het economisch team van de ambassade zet zich hard in voor het verbeteren van haar diensten om Nederlandse bedrijven te ondersteunen in Singapore. We begeleiden een veelheid aan bedrijven in het verkennen van de markt, het identificeren van potentiële handelspartners en het opzetten van een nieuw bedrijf.

8 Papieren rijbewijs niet meer geldig vanaf 1 oktober 2016

Sinds 1 oktober is het papieren rijbewijs niet meer geldig in het verkeer en als identiteitsbewijs. Op papieren documenten kunnen niet de echtheidskenmerken worden toegepast die nodig zijn voor de veiligheid van het document.

9 Reactie minister-president Rutte op eerste uitkomsten JIT-onderzoek

Vanmorgen zijn de nabestaanden geïnformeerd door het Joint Investigation Team (JIT) over de eerste resultaten van het strafrechtelijk onderzoek naar het neerhalen van vlucht MH17. Het gaat om onderzoekresultaten over het wapen waarmee vlucht MH17 is neergehaald, de afvuurlocatie en de aan- en afvoerroute van de BUK-installatie.

10 Deelname OSEA2016

De Nederlandse Ambassade in Singapore biedt gratis posterplaatsen aan in de Nederlandse ambassade stand van het Holland Paviljoen, voor startups gerelateerd aan de maritieme en offshore sector.