Nederlandse Ambassade in Singapore en Brunei, Singapore

Nieuws

1 t/m 10 van 137

Verfijnen

Toelichting bij het veld trefwoord

Vul hier een datum in op de volgende manier: DD-MM-YYYY

1 Speech by Minister for the Environment and Water Resources, comparing the Netherlands and Singapore

On Wednesday 8 March, Minister Masagos (for the Environment and Water Resources) speeched at MEWR COS 2017. In his speech he mentioned the Netherlands and his visit to Zuidplas, making a comparison between the Dutch dykes and Singaporean water assets.

2 Robots zijn onze toekomstige collega's: de Nederlandse transitie richting een 'smart industry'

Een nieuw gepubliceerd artikel licht de Nederlandse benadering van de transitie naar een 'Smart Industry' toe en voorziet daarbij van voorbeelden hoe robots essentiële elementen zijn in het mogelijk maken van die 'Smart Industry'. Het artikel is geschreven door Astrid Seegers.

3 URA stelt team van Nederlands architectenbureau aan om meesterplan te ontwerpen voor Jurong Lake District

Een blik op de toekomst waarin waterwegen waar wij als Nederlanders zo dol op zijn door Singapore stromen. Nederlandse archituctuur expertise draagt bij aan een meesterplan die zo een toekomst mogelijk maakt!

4 Alles over Nederland in het nieuws! De nieuwsbrief van februari 2017 is gepubliceerd

Wees in een handomdraai op de hoogte van al het nieuws vanuit de Nederlandse Ambassade in Singapore door je aan te melden voor onze nieuwsbrief! De nieuwsbrief van februari is net uit. Wacht niet langer en lees hem hier.

5 Nederlandse Ambassade in Singapore verwerft derde plaats voor de Ambassadeprijs

Bedrijven in Nederland zijn zeer tevreden over de diensten van ambassades en consulaten. Dit blijkt uit onderzoek van ondernemersorganisaties evofenedex, VNO-NCW en MKB-Nederland. De ambassade in Singapore eindigt op de derde plaats van de grote posten!

6 Witteveen+Bos adviseert Singapore in de planning en het ontwerp van nieuwe fiets infrastructuur

Witteveen+Bos and Singapore-based design and engineering consultancy Surbana Jurong were recently awarded a contract by Singapore’s Land Transport Authority (LTA) for the planning and design of the cycling network in the city’s Ang Mo Kio district.

7 Export agri & food in 2016 naar recordhoogte

De Nederlandse agri & food sector heeft zijn toonaangevende positie op de wereldmarkt verder verstevigd. In 2016 was de export van agri & food bijna 94 miljard euro, ten opzichte van 90 miljard in 2015.

8 Lecture on Polders - Winning Land Out of Water

Join us for a lecture organized by the National University of Singapore with Dutch polder expert Professor Kees d’Angremond. The Professor will be sharing on the engineering and design challenges of land reclamation using polders.

9 Vacature Project Manager Innovatie Attaché Netwerk Singapore

De Nederlandse ambassade in Singapore is op zoek naar een Project Manager Innovatie Attaché Netwerk Singapore. Dit is een tijdelijke functie voor 32 uur per week van 16 maart 2017 tot en met 15 september 2017.

10 Bedrijvendag tijdens de Ambassadeursconferentie 2017

Op donderdag 2 februari vindt tijdens de Ambassadeursconferentie de Bedrijvendag plaats in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Tijdens deze bijeenkomst krijgen bedrijven de kans om ambassadeurs te spreken over ondernemen in het buitenland en specifieke vragen over de betreffende landen te stellen.